Huset har allt som krävs för en trevlig semester.

Det är drygt 180 kvm stort och har två ljusa våningar. På övre våningen finns fyra sovrum, två med våningssäng och två med dubbelsäng varav ett med eget badrum, en stor terrass med fantastisk utsikt och ytterligare ett badrum.

På bottenvåningen finns ett möblerat vardagsrum med öppen spis, TV, matsalsgrupp för 8 personer och utgång till verandan. Ett fullt utrustat kök, i vilket det bland annat finns spis, ugn, mikro och diskmaskin. På denna våning finns också en toalett med dusch samt en tvättstuga.

Alla sovrum i huset är utrustade med luftkonditionering. Alla rum har även takfläkt samt konventionella värmeelement för uppvärmning under vintertid. Det finns WiFi i hela huset och totalt så finns det tio sovplatser.

Utomhusområde:

Huset har en stor veranda, ett sommarkök med grill (kol och gas) och en inhägnad möblerad trädgård som är både rymlig och avskild. Här kan familjen njuta av oförglömliga kvällar kollandes på solnedgången och avkoppling.

Särskilda förhållanden:

Den vackra och harmoniska trädgården är omsorgsfullt omhändertagen och har en modern nybyggd swimmingpool 7 x 5,5 m med en integrerad jacuzzi. För familjer med barn finns det möjlighet att installera ett bärbart staket runt poolen under din vistelse. På detta sätt ökar säkerheten i hemmet. Du måste fråga om staketet i förväg.

Obs! För att undvika överdriven konsumtion av energi och för att bidra till att bevara miljön så tar vi betalt för gas under vintern.